Sääntömääräinen syyskokous 5.11.

Lintuyhdistys Kuikan sääntömääräinen syyskokous järjestetään 5.11. klo 18 alkaen Klyy:n toimistolla osoitteessa Puijonkatu 15, 70100 Kuopio. Kokous järjestetään pääsääntöisesti etänä Teams-sovelluksen kautta. Yhteyden luomiseksi ei tarvitse asentaa erillistä sovellusta tai ohjelmaa omalle laitteelle vaan osallistuminen onnistuu nettiselaimen välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin saapuu linkki, jolla kokoukseen osallistutaan sekä osallistumisohjeet. Kun olet osallistunut kokoukseen ja se alkaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään, älä esim. käynnistä kameraasi. Esitelmän aikana osallistujien mikrofonit suljetaan järjestäjän toimesta, jotta esitelmöijän rauha säilyy. Mikrofonit avataan esitelmän päätyttyä, jolloin on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Paikan päälle voi tulla enimmillään kymmenen henkilöä mukaan lukien järjestäjät. Tästä syystä kaikkien kokoukseen tavalla tai toisella osallistuvien on ilmoitettava osallistumisestaan ennakkoon alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautumislomake

Kokouksen päätyttyä alkaa Pohjanmaan ja Kainuun luontopalveluiden aluejohtajan Pirkko Siikamäen etäluento Koillismaan lintupaikoista, linnustosta ja sen muutoksista viimeisimmän sadan vuoden aikana. Tiedossa on kuvia, tietoa sekä tarinoita etenkin Kuusamosta linnuista.

Savossa syntynyt, mutta Kuusamoon juurtunut Pirkko Siikamäki on sekä ekologi, luonnonsuojelun ammattilainen että luontokuvaaja. Yhdessä ammattikuvaaja Paavo Hamusen kanssa heiltä on ilmestynyt vuonna 2018 kirja Oulankajoki – Muutoksen virta.

Kuuntele luontotoimittaja Juha Laaksosen tekemä Pirkko Siikamäen haastattelu Ylen Metsäradiosta.

Pirkko Siikamäki