Syystaesto 17.9.2022

Leena Meuronen – Pajulintu ja Pensastasku 8.7.2022 Rautavaara

Jo perinteeksi muodostunut Lintuyhdistys Kuikan Syystaesto järjestetään lauantaina 17.9.2022. Vielä ehtii mainiosti pistää joukkueen kasaan, tervetuloa mukaan!

SYYSTAESTON SÄÄNNÖT 2022

Aloitusaika 17.9.2022 klo 7:00-9:00 välillä, kisa-aika 4 tuntia aloituksesta.

1. Joukkueen pienin koko on kaksi henkilöä. 

2. Kilpailualueena on lintutorni tai joku muu sopivaksi katsottu tarkkailupaikka, havainnointialue enintään 100 m säteellä tornista tai tarkkailupaikasta. Havaitut lajit voidaan laskea vain tornilta tai havainnointialueelta.

3. Lintulajien määrittäminen: Vähintään kahden joukkueen jäsenistä on havaittava ja tunnistettava laji, jotta se voidaan laskea. Lajien lisäksi hyväksytään muut poissulkevat sp-lajit (esim. käpylintulaji, jos muita käpylintuja ei ole nähty). Vangittuja, kesytettyjä tai tarhattuja lintuja ei hyväksytä. Joukkueen ulkopuolista apua lintujen etsimisessä saa käyttää vapaasti. Houkuttimia (nauhureita, pillejä) ei saa käyttää. Muuten tornien taiston säännöillä.

Ilmoittautumien ja tuloksen ilmoittaminen:
Syystaestoon ilmoittaudutaan joko Else Mustamolle, else.mustamo@gmail.com tai Kuikkalistalle, kuikkalista@googlegroups.com. Mainitse tornin tai muun paikan nimi, osallistuvat kisaajat sekä joukkueen nimi, jos sellaisen keksii. Ilmoittautumisaika loppuu 17.9.2022 klo 06:00. Huomatkaa, että tornien varauksessa Taestoon osallistuvista joukkueista ja paikoista tiedotetaan pari kertaa ennen kisaa, jotta voi seurata, missä olisi vielä paikka vapaana. Jos kaksi joukkuetta haluaa samalle tornille, ensin Elselle ilmoittautunut on oikeutettu kisaamaan tornissa. Kannattaa siis koota joukkue heti ja ilmoittautua! Taesto-joukkueen tulos lähetetään sähköpostilla välittömästi kisan jälkeen (klo 15 mennessä) Eelis Rissaselle, eelisri67@gmail.com tai kuikkalistalle, kuikkalista@googlegroups.com
Mainitse viestissä tornin nimi, tarkka kisa-aika, lajimäärä ja pari parasta lajia. Ilmoita havainnot myös Tiiraan. Taeston voittaja ja koko tulos julkaistaan näillä sivuilla kisapäivänä heti kohta klo 15 jälkeen.